spännande sexgrupp

Jag har blivit inbjuden till en kik-grupp. För kvinnor. En inbjudan kom i min kik under helgen och jag har vågat mig på att säga hej, ställa lite frågor om vilka fler som är i gruppen. Men vi vet inte mer om varandra än så länge. Fast några av dem har träffats minst en gång. Och nu sitter vi och planerar in att ses på en aw.

Jag hoppas att få träffa fler kvinnor som liksom jag har ett nyvaknat intresse för sex. Att föra samtal, kanske till och med som känns helt normala, om sex och relationer.

Det är där jag vill dröja kvar en stund. Lyssna till svaren kring hur dessa kvinnor känner, resonerar och fantiserar kring sin nya norm vad en relation kan vara. Har jag tur vågar de dela med sig av sina tankar och funderingar. Kanske vågar de till och med berätta om hur deras relationer ser ut idag och hur de har sett ut och kanske kan vi våga oss närma oss även en önskan om hur de vill att relationerna ska se ut.

Vi får väl se hur det känns att hänga i denna grupp, både i kik och även på en aw. Jag lovar att återkomma med sånt som väcker min nyfikenhet och verkar spännande. Just nu är jag bara glad av att bli inbjuden. Och lite extra systerskapskänsla är ju aldrig fel.

Women walking hand in hand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s