Äntligen – fullt hus på sexklubben

”- Vi trodde hon skojade med oss först. Hon i kassan som sa att det var helt fullt. På sexklubben ”City Swingers” i Köpenhamn. Vi kom dit ganska sent en lördagkväll, strax efter 22. Och det var fullt. Och vi som trodde att vi bar med oss något slags besvärjelse vid våra klubbesök – det brukar ju inte ens vara halvfullt, snarare nästan tomt. Typ max 1/4 av kapaciteten på själva klubben. Så inte kan det vara fullt nu, ikväll. Vi stod på oss och sa att oss kunde hon nog klämma in. Vi är ju smala. 

Så då pekar hon på ett skåp precis bredvid ytterdörren och ber oss klä av oss på direkten och stoppa in alla våra kläder i skåpet. Om de fick plats där så fick vi komma in. Efter att vi betalat förstås. Sagt och gjort. Där klär vi av oss vid ytterdörren. Stefan sparar sina snygga kalsonger på och jag behåller bh, stringtrosa, stay-ups och mina 11 cm högklackade skor. Sen hamnar vi rakt in i baren med en massa människor. ”

Skärmavbild 2019-03-10 kl. 11.24.40

Erika har bråttom att berätta. Hon verkar fortfarande vara exalterad när hon tänker tillbaka på deras senaste utforskande av en sexklubb. Stefan sitter mer avslappnat bredvid henne i soffan och låter hennes berättelse få fortsätta.

”- Så som på bilden ser baren ut. När den är tom. Och nu var det kanske 30, mer eller mindre, nakna personer i baren. I olika åldrar. Allt från knappt 25 till plus 70. Och som vanligt i alla möjliga storlekar. Vissa med en handduk om höften. Andra i sexiga klänningar, underkläder och höga klackar. Vissa direkt komna från spa-avdelningen som vi faktiskt aldrig var inne i, men som var otroligt fräsch från det vi såg av duschar, bubbelpool och bastu. Men liksom hela klubben var så varm att en bastu kändes lite för mycket. Även om jag vet att Stefan vill ha mig i en bastu igen. Vi lyckade få till det en stund på hotel Steam en söndag när typ alla andra checkat ut på eftermiddagen. ” 

Erika sjunker bakåt i soffan och lägger handen på Stefans lår, och fortsätter ivrigt sin berättelse.

”-Vi tog oss runt i rummen på entreplan, och Stefan som kikat mycket mer på klubbens hemsida hade full koll på vilka rum som fanns att tillgå, även om du inte riktigt visste vad som fanns var. Så vi kikade in i ett par-rum, såg ett rum med en stor säng som var i höjd med ett massagebord. Det såg intressant ut tyckte jag, så när vi kommer tillbaka kanske vi kan leka lite där? Eller vad säger du, älskling?”

Stefan tittade på oss båda och nickade glatt.

”- Ja, jag kommer gärna tillbaka. En skön känsla av att det var många personer där, även om vi vid första anblick inte riktigt kände oss ”sugna” på att bjuda in några till oss. Skönt ställe, med sköna personer och som sagt många. 
Jag visste att det fanns en övervåning och ett kors – där jag hade en fantasi om att sätta fast Erika och be andra om hjälp att smeka hennes kropp med många händer samtidigt. Så vi gick en trappa upp. Förbi ett av de gallerförsedda rummen – alltså se men inte röra, fast om du bjuds in att röra och når genom gallret så går det bra. Och där var det full show, samt en del händer in genom gallren. På andra sidan rummet där det fanns galler också så stod säkert 10 män i olika åldrar och tittade på. Erika du var så modig och tog oss in en bit i åhörarskaran så att jag skulle få se mer. Och vi blev granskade och uppskattade av de som tittade på oss. 

Så vi stannade kvar däruppe när ”showen” tog slut. Jag ville showa med dig. Det fanns en säng som en grotta där jag lade dig på rygg och slickade dig. Dina strumbeklädda ben och höga klackar var allt som stack ut i rummet. Du var i din njutning med slutna ögon och jag kunde känna blickarna på oss. Så jag kikade över axeln både till höger och vänster och det var en stor ring runt oss med bara män. Män med handen kring sina snoppar. Ingen av dem som jag ville bjuda in och om jag hade velat – hur hade jag gjort undrade jag. Hur vet jag att det är vad Erika vill ha där och då? Det där är knepigt för mig. Jag vill inte göra fel. Jag vill inte att Erika ska dra sig undan och vilja avbryta och gå hem. Thelma, har du lust att hjälpa oss med detta? Eller mig?”

Innan jag hann luta mig fram för att svara hade Erika redan fortsatt.

”- Åh, det får vi ju se, och det är ju inte att du gör fel. Någon kan ju bjudas in fast jag blundar, om du känner dig bekväm med den personen så gör säkert jag det också. I alla fall initialt och med beröring av kroppen. Låta mig få känna den beröring som den ger för att därefter avfärda eller bjuda in till mer. Det är inte ditt fel om jag avfärdar dem. Och de flesta på klubbarna vi har besökt har verkligen visat att de klarar av att vara lugna och inte gå för fort fram utan lyssna till ett ja, eller ett nej. Älskade vän, oroa dig inte. Jag dömer dig inte och du gör inte fel.”

Har jag nämnt att jag älskar hur kloka många av mina klienter är? Att de själva inser hur de sitter med svaren och levererar dem när de ska?
Jag hann komma in med ett par bekräftande ord till dem båda om att Stefan kan lita till Erika och att det inte finns några rätt eller fel. De måste fortsätta vara helt öppna och fortsätta med sina samtal utanför klubbesöken för att besöken i sig ska vara tillåtande som de hittills har varit. Och Stefan, han börjar nog inse att det är ett gammalt ”hjärnspöke” som lurar honom in i tron att han kan göra fel. Sen är Erika i full fart med berättelsen igen.

”- Jag hade ju hur många orgasmer i mig som helst den kvällen. Att veta att det klubbesök på gång gör mig upphetsad, nervös och som att jag samlar på mig en massa energi i min kundalini ett par dagar inför. Så där och då i vår show som vi bjöd på så levererade jag ju även ett par himla snygga och sexiga energiorgasmer. Eller hur?
Och när vi sen skulle ta oss nerför trappan, för jag var törstig och du behövde gå på herrarnas, så var jag rätt skakig i benen i mina höga klackar. 
Då stötte vi på paret från Sverige. Som vi började prata med i trappen, fortsatte prata med i baren, de berättade mer om stället och vi utbytte erfarenheter om våra olika besök vid sexklubbar runtom i världen. De pratade om Tyskland, Nederländerna, Spanien. Och vi om våra. 

Sen kom en fråga rakt till mig från mannen i paret: Vill du gå till par rummet?
Vilket för mig såklart betydde en fråga till oss båda – vi lämnar ju inte varandra. Jag tror inte att jag väntade på ett svar ifrån dig utan helt enkelt reste mig upp, tog av mig mina högklackade, du ställde undan dem och vips var vi på väg. I par rummet var det väldigt fullt och visserligen hade vi nog fått plats, men inte bredvid varandra. Så rummet intill, med en glory hole vägg och en lädersäng fanns tillgänglig. Den hade inte bara glory holes utan även ett par tittgluggar för de som ville kika in. På vägen dit hann jag viska till dig att jag inte alls var säker och du sa högt till paret ”Erika är lite osäker bara, så vi får se vart det tar vägen”. Och det kändes bra och tryggt. Lika mycket en signal till dem som till dig. 

Tack och lov var kvinnan i paret öppen för att smeka och leka med mig så det fick hon göra. Vi lekte och smekte och slickade och sög på våra egna partners. Den andra kvinnan och jag njöt av varandra en stund och båda herrarna var deltog med sina händer. 

En stund hamnade du och den andra kvinnan för er själva och då fick jag säga ifrån. Sex på två med en annan person är inget som vi önskar. Vi har sex på två hemma. Så när vi har möjlighet till fler vill vi ju inte bara byta partner utan leka och njuta flera med varandra. Det behöver vi lära oss att berätta mer om för andra. För de vi möter. Kanske redan innan eller i stunden. Iscensätta större scener än bara vad du ska göra eller vad jag ska göra utan bestämma över minst tre….så får den fjärde komma in där det finns ett utrymme kvar. Och säkerställa att det finns utrymme kvar. Alltså inte skapa scener där det inte finns plats för fyra eller fem om det är deltagarantalet. Skapa plats för alla är viktigt. 

Och så fick jag längsta skak-orgasmen. Den höll i sig när vi avslutade, även när vi sa hejdå till dem samt  när vi satt i baren efteråt. Och när vi var tillbaka på hotellrummet, och du var så underbart kåt när vi var tillbaka där, vilka underbara orgasmer då med.. Alltså vårt återkopplande sex som vi hade då var magiskt. Underbart. Jag gillar att vi har bra sex inför och bra sex efter. Att det sex vi har på klubben är ok är givet förstås, men att det ska vara riktigt bra – där är vi inte. Nu eller ännu. Visst är vi överens om att åka hit igen? Och kanske även testa den där klubben långt ut på landet?”

Erikas bubblande energi spillde över till både mig och Stefan. Vi log inombords och synligt mot Erika. Hon är en speciell kvinna. Varm, inkluderande, lär sig att bli tydlig, och njuter av att utforska dessa intressen med sin Stefan.

De lämnade sessionen hand i hand i vårsolen samtidigt som Mr S parkerade sin cykel utanför. Jag såg att de hejade på varandra och strax därefter fick jag en kyss av min make. Han viskade i mitt öra och jag svarade:

”- Nästa gång går vi på klubb hela helgen. Gör en sex-helg av det. Inte i samband med affärsresa eller annat. Utan en ren och skär sex-helg. Du och jag på hotell från fredag till söndag. Med klubbesök fredag och lördag. Och blir det inte nästa gång så snart. Jag är nyfiken på det. Vill du följa med?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s