”värdinneskapet”

Med utsikt över havet från takterassen i Malaga satt jag och läste ett mail från @amazon1. Hon och hennes make hade träffat ”svarta jeansen”, inte en utan fler tillfällen. Både påklätt och avklätt. De prövade sig fram och lekte inte med alla sina önskemål ännu och @amazon1 berättar om en ny date på hotel som är inbokad till torsdagskvällen. Men en tanke i henne har bubblat upp som hon behöver hjälp att få perspektiv kring. Därav att hon mailar mig nu mitt i ledighet.

”Min tanke som jag fastnat i är att jag inbillar mig att jag kommer känna mig som en värdinna. Värdinnan som ”måste” agera si eller så för att gästerna (min make och svarta jeansen) ska bli nöjda. Att allt hänger på mig.
Det har varit antydningar kring det under våra tidigare avklädda träffar och jag vill komma ur att det är bara mitt uppdrag. Och en av mina önskningar är ju att jag tillsammans med en man får dela på en annan man. Precis som min make har en önskan om att dela mig med en annan kvinna.

För just när männen inte agerar med varandra så blir jag direkt i min tanke fast i mitt värdinnetänk. Och herregud, jag kan inte ens tänka mig att öka på antalet…tänk dig att agera värdinna med en annan kvinna med två män. Två män som inte agerar med varandra. Nej, usch. Där vill jag inte hamna. Och nu hamnar jag där. I tanken. Som ett stopp. Fast det inte ens behöver bli så. 
Thelma, du hör att jag behöver få ett annat perspektiv kring detta. Har du tid att återkoppla före torsdag eftermiddag? Vi ska träffa svarta jeansen kl 16….
kramar @amazon1″

Mitt svar:
Kloka @amazon1. Gillar dig skarpt. Gillar ditt perspektiv kring att det är som ett värdinneskap. Mitt förslag för att få dig att ”komma ur” den låsta tanken är att du ska dela med dig av precis den liknelsen till dem båda. Eller till alla om ni ökar antal. 
Berätta att detta är en upplevelse du inte vill vara i. Berätta att du fantiserar om att dela din man med en annan man. Berätta hur du VILL ha det. Hur det ska bli bra för dig. Och lyssna till deras svar. Kanske är de redo för att prova detta, eller vill de vänta en stund. 

Oavsett så ser jag det som att du måste sätta ord på detta till dem. För dig själv. Och för dem. Först då kan det bli tydligt HUR ni ska gå vidare. Tillsammans eller på andra vägar. 

Avslutningsvis måste jag bara säga att jag är glad att du tog chansen med svarta jeansen när du kunde följa din intuition. Glad att du vågade och glad att ni alla tre ville prova. Det visar ju återigen att de båda männen lyssnar till dig. 

Ta hand om dig och njut av er kommande sex-träff,
Thelma


Ingen person, relation eller annat kom till skada då denna berättelse delades. Vare sig före, under eller efteråt. Om det är fantasi, verklighet eller annat är irrelevant. Vad texten gör för dig och din relation är det viktiga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s