sista chansen – svarta jeansen

Ett första mail ramlar in….de har tagit lång tid på sig alla innan de svarar och först ut är @amazon1


”Jag fick en kram häromdagen, en kram som varade lite längre än de andra kramarna jag fick av de andra som var där. Och han var den enda som viskade i mitt öra: Du är fantastisk. 

Jag finner mig själv ta ett steg bakåt så att jag kan se honom i ögonen när jag svarar tillbaka: Du är också fantastisk. 

Så vågar jag. Jäklar vad modig jag känner mig. Jag tar ett steg fram emot honom och fångar in honom i en kram igen. Med en hand mot hans ländrygg och den andra om hans nacke drar jag hans öra mot min mun och viskar: Jag vill träffa dig igen. På en annan plats. I ett annat syfte. Jag ringer dig i veckan. 

Så jäkla modig. Och så glad när jag kom hem till maken. Mycket sex mellan oss dessa dagar sedan detta hände. Hungrig sex. Som om vi inte kan få nog av varandra. Och tanken på att snart få införliva svarta jeansen i vår sex-hunger är svindlande och gör mig våt.

Så när signalerna går fram innan han svarar känner jag hur trosorna blir fuktiga och min hals pirrar till, jag hamnar i fullständig kontakt med min vagusnerv och med djupa andetag som når hela vägen ner….hör jag mig själv boka in en drink med oss alla tre på onsdag.

Men vem f-n kan vänta till onsdag?

Gingtto-Skinny-Jeans-Men-Black-Classic-Hip-Hop-Stretch-Jeans-Hombre-Slim-Fit-Fashion-Famous-Brand

Tack för mailet Thelma, jag hoppas att mitt svar kan lugna dig och det här kanske inte ens var ett svar som du ville ha. Ville i alla fall återkoppla att jag tog steget och vågade fråga svarta jeansen nu när vi träffades igen.

Kramar till dig och njut på din resa!
@amazon1″


Ingen person, relation eller annat kom till skada då denna berättelse delades. Vare sig före, under eller efteråt. Om det är fantasi, verklighet eller annat är irrelevant. Vad texten gör för dig och din relation är det viktiga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s