11- 5 – 6 – 2

@amazon1 kikade på mig under lugg när jag öppnade dörren den kalla vinterdagen. Snön yrde och hon klev snabbt in i värmen hos mig. Hängde av sig sin kappa. Av med scarf och mössa. Jag hämtade brickan jag förberett med tekanna, tekoppar och honung. Snart skulle vi starta sessionen. Frågan var bara nu i vilken ände vi skulle börja.

”- Jag har precis kikat i vår excel-fil. Eller vår och vår, den som min make har skapat för att hålla lite koll på vad vi har gjort,” sa @amazon1 och slog sig ner i den gröna fåtöljen. Hennes långa ben sträcktes ut och hon gled ner i fåtöljen för att kunna nå fram till soffkanten där hon lade sina hälar.

”- 11, 5, 6 och 2. Så har han räknat ihop det just nu. Att vi har haft kemi-träffar med 11 par. Sagt nej tack till 6 av dem. Haft avklädda sex-träffar med de 5 andra.  Och har uttryckt intresse att vi gärna vill träffa 2 av dem igen. Varav ett av dem uttryckt detsamma. Och i väntans tider med ett svar från ett par. Sen har vi ju ett par krokar ute med kanske 5-6 stycken till där vi alla uttryckt intresse av kemi-träffar….får se när vi kommer igång med dessa. Det är ibland så blasé att ses på ett fik, och ibland lika på en bar. Så vi behöver jobba med vilken stämning som vi bidrar med till träffarna och så klart behöver ju de andra göra likadant. Ibland blir det lite udda också. När vi båda två känner något för bara en av de vi träffar vid kemi-träffen…och inte för den andra i det paret. Vi är överens om att inte kompromissa så det är en av nycklarna till att vi ens vågar träffa några andra. Om en av oss inte vill träffa dem båda så är allt avblåst. Om båda av oss vill träffa dem båda så frågar vi om det är ömsesidigt.Och så här långt har det kännas enkelt och lätt. Både att känna och att ta nästa steg. Men nu, nu börjar jag se ett mönster i de som jag har sagt nej, tack till att träffa igen. Alltså av de som vi har träffat avklädda. Och det vill jag gärna få prata om med dig.” @amazon1 vände sig om mot mig och mötte min blick en lägre stund än vanligt. Jag kunde känna att hon tyckte det var jobbigt vad det nu var som hon ville prata om. En känsla, en upplevelse, eller vad?

”- Känner du dig trygg att prata med mig och berätta mera om detta mönster som du har mött? Och om så är fallet, berätta så mycket som du vill eller så lite som du vill. Berätta även hur din man ser på detta mönster om ni har pratat om det. Eller om han inte vet, varför har du inte berättat för honom. Låt oss utforska detta tillsammans genom att prova att prata om mönstret”, bad jag henne då vi fortfarande mötte varandra med blicken.

” – Ok, vi testar. Det handlar om min besvikelse kring storlek. På snoppar. Att de avklädda träffar vi har haft där har alla haft små, smala snoppar. Jag som är van vid storlek större. Och inte snopp utan kuk. Jag brukar göra den skillnaden att om en penis är smal då den är erigerad så är det för mig en snopp och är den grov i erigerat tillstånd så är den en kuk. Och det är precis vad jag inte har fått möta. Jag kan känna ett stygn av avundsjuka till den andra kvinnan som får njuta av en grov kuk som min man har. Medan jag en stund får uppleva en smal snopp. Och nej, det är verkligen inte en långvarig känsla av avundsjuka. Utan jag avlägsnar mig snarast möjligt från snoppen och dess ägare och söker upp min make och hans grova kuk för att dela på den istället. Men ändå så är det ett mönster i mig att jag känner en besvikelse av att vi inte har mött en annan kuk. Och en besvikelse på mig själv att jag liksom inte bara kan ”gilla läget”. Och ändå kanske njuta av sexet…men det är så svårt. Det finns inget sexigt alls med en snopp. Snarare att jag bryter ihop och gapflabbar åt det lilla attributet…fast det har jag inte gjort ännu. 
En av de vi har mött, han hade ett par schyssta moves och det funkade bra tillsammans med en rejäl längd på snoppen. Men övriga….nope, nope, nope. Så då går det rätt snabbt till ett nej, tack. Vi passar inte ihop sexuellt och i energi så låt oss säga nej tack här. fast egentligen handlar det så väldigt mycket om min önskan om att få möta storlek som passar mig. Och det mönstret tycker jag är både tråkigt och jobbigt. Just nu vet vi inte riktigt heller hur vi ska uttrycka detta tidigt….ska vi be dem att skicka alla möjliga mått? Och foto? Och video? Det känns inte som att det kommer att bli bra av det….vad har du för tips och råd till mig och min make, Thelma?

Jag letade fram en bild som jag sett tidigare under dagen på Instagram och visade @amazon1 som skrattade gott. Bilden ser du nedan.

Jag samlar mina tankar och föreslår:
”- Mitt förslag till er är att lägga upp denna bild på er profil, samt påtala den tidigt i ert samtal med de andra. Be att de svarar an på den.
Gör tydligt att det inte är en kompromiss emellan er som par att ni ska ställa upp på att möta andra utan att ha visat bilden, pratat om era önskemål (även om de är dina i detta fall så är de även era gemensamma). Det är nödvändigt att ni är helt överens om att ni ska se den andra penisen i erigerat tillstånd innan någon av er agerar. Om den inte möter det som utlovats eller önskats, då avbryter ni eller enbart fortsätter tillsammans ni två. Att interagera med andra finns ändå utrymme att göra om ni önskar. Även om penetration av en annan person inte är aktuellt. ”

@amazon1 nickar, djupt försjunken i sina tankar och känslor. Inte riktigt närvarande, men jag känner ändå att hon har tagit in mitt förslag till sig. Och bilden skickar jag över till henne nu. Känner jag henne rätt så ligger den på deras profil-beskrivning innan kvällen är slut. Även fast jag ännu inte känner henne tillräckligt. Och är nyfiken, oerhört nyfiken på mer.

Ingen person, relation eller annat kom till skada då denna berättelse delades. Vare sig före, under eller efteråt. Om det är fantasi, verklighet eller annat är irrelevant. Vad texten gör för dig och din relation är det viktiga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s